Prin folosirea, vizitarea, sau navigarea pe site-ul 7food acceptati si sunteti de acord sa respectati acesti termenii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni de utilizare, nu trebuie sa utilizati site-ul 7food. Aceste conditii de utilizare pot fi suplimentate sau

Your tutorial crafting situations is going to be solved in just some sort of click on. Our own custom made producing assistance lets you satisfy the article completion on-time .

aditionate ori de câte ori detinatorul 7food considera ca fiind necesara, prezentele conditii si termeni constituindu-se ca o conventie intre dumneavoastra si 7food, si se aplica utilizarii de catre dvs. a site-ului 7food.

7food  îsi rezerva dreptul, din timp în timp, cu sau fara notificare adresata

Interested in an assignment crafting assistance which will continually provides punctually? We provide top-notch outstanding less than effective assures .

utilizatorilor, de a modifica aceste conditii de utilizare cu respectarea principiului confidentialitatii.

Site-ului 7food se angajeaza sa protejeze confidentialitatea informatiilor cu caracter personal pe care utilizatorul le ofera si întelege a le pune la dispozitia noastra neconditiona

Toate textele, fotografiile, imaginile si alte elemente ce compun site-ul, sunt proprietatea 7food, folosirea lor fara acordul nostru se pedepseste conform legii.

 

Protecția datelor

  • Toate informațiile personale pe care le putem utiliza vor fi colectate, prelucrate și deținute în conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2016/679 privind protecția generală a datelor („GDPR”) și a drepturilor dvs. în cadrul GDPR
  • Pentru detalii complete despre colectarea, prelucrarea, stocarea și păstrarea datelor cu caracter personal, inclusiv, dar fără a se limita la scopul sau scopurile pentru care sunt utilizate datele cu caracter personal, baza legală sau baza pentru utilizarea acestora, detalii despre drepturile dumneavoastră și cum să le exersați și cum să vă partajați date personale (dacă este cazul), consultați Politica noastră de confidențialitate.